Κάντε κράτηση  

Slider

  • Ξενοδοχείο Ακταίον
  • Ξενοδοχείο Ακταίον
  • Ξενοδοχείο Ακταίον
  • Ξενοδοχείο Ακταίον

Ξενοδοχείο Ακταίον

Το στολίδι της Μάνης 

Το Ξενοδοχείο Ακταίον αναπαλαιώθηκε το 1995. Έχει παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Το Υπουργείο Πολιτισμού το έχει χαρακτηρίσει Διατηρητέο Κτίριο Εξαιρέτου Κάλλους και Μνημείο του Γυθείου. Η νεοκλασσική του γραμμή το καθιστά το πιο όμορφο κτίσμα του Γυθείου.

Τα δωμάτια του σύγχρονα, διαθέτουν ατομικά λουτρά με σεσουάρ μαλλιών, κλιματισμό με ψύξη – θέρμανση, τηλεόραση και μουσική 2 καναλιών. Όλα τα μπαλκόνια έχουν θέα στη θάλασσα. Επίσης διαθέτει αίθουσα πρωϊνού και σαλόνι.

Το προσωπικό του Ξενοδοχείου Ακταίον, σας περιμένει για να σας προσφέρει τη Λακωνική φιλοξενία και να σας χαρίσει αξέχαστες αναμνήσεις.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας προτείνουμε διαδρομές ενδιαφέροντος από τη Σπάρτη μέχρι τη γνωστή Μάνη και τα σπήλαια του Δυρού. Δραστηριότητες στη Λακωνία και τη Μάνη είναι διαθέσιμες κατόπιν συννενόησης.

Εκμεταλλευθείτε τα γραφικά Λακωνικά Ταβερνάκια - Ταβέρνες - Καφετέριες δίπλα στη θάλλασα και αφεθείτε στο άκουσμα του κύματος και στη δροσερή του αίσθηση με μια βουτιά τις θερμές ώρες της ημέρας.

Σας περιμένουμε για να σας χαρίσουμε τις καλύτερες διακοπές και αναμνήσεις στο υπέροχο Γύθειο.

Guest book

Your feedback means the world to us.

One of our best holidays in Greece ! The environment is such unique and beautiful and we have nice memories with our children! Really appreciate Mr Stefanos and his staff services and we will come back soon!

Babis - Sevasti
(10/6/2005)

Awards

icon
icon